Apă Alcalină ionizată (pH 8.5, pH 9.0, pH 9.5)

Apă kangen alcalină ionizată

Are 3 caracteristici importante

1. Antioxidarea

Cauza îmbătrânirii este oxidarea. Oxidarea = Boală = Îmbătrânire. Aerul pe care îl respirăm are capacitatea de a oxida lucrurile, este oxidant. Același lucru se întamplă și cu corpul nostru atunci când respirăm sau când consumăm alimente ori băuturi acide. De aceea celule corpului îmbătrânesc. Bolile apar datorită oxidării.

Apa Kangen ® este antioxidantă și are efect de anti-îmbătrânire. Este un puternic anti-inflamator. Din acest motiv bolnavii care suferă de anumite boli, cum sunt: durerile articulare, guta, artrita, etc., simt beneficii imediat după ce beau apa Kangen®. Se elimină așadar inflamațiile care se găsesc în anumite părți ale corpului.

2. Micro-structura

Apa pe care o bem de la robient, apa plată, apa minerală, apa de izvor este compusă din micro-structuri formate din 15 – 20 de molecule în fiecare grup. De aceea, atunci când bem apă normală simțim că ne umflăm, nu hidratează, nu intră în celule, organismul o absoarbe lent și o eliminăm. Apa Kangen ® produsă de aparatul Enagic prin electroliză se transformă într-o structură mică; moleculele din micro-structuri se micșorează de 3 ori, devenind o apă cu o putere mare de hidratare și infiltrare în organism, în celule. Este apa care ajunge la creier în 60 de secunde. O apă normală ajunge la creier în 10 minute.

Astfel se explică de ce oamenii cu afecțiuni ale sistemului osos și ale spatelui se vindecă cu apa Kangen ®. Deoarece este mult mai fină, ea penetrează foarte bine și cartilagiile care sunt foarte slab vascularizate.

3. Alcalinitatea

Sângele, pentru a menține corpul în funcțiune, trebuie să aibe un nivel de alcalinitate cuprins între 7.35 pH – 7.43 pH. Aerul pe care îl respirăm este acid, mâncarea și băuturile pe care le consumăm sunt acide. Cum reușește sângele să își păstreze alcalinitatea aceasta? Transformă aciditatea pe care o primește din mâncare în reziduri acide, pe care le depune în diferite organe ale corpului, în rinichi sub formă de pietre, sub formă de colesterol la bilă, pe colon, în articulații, etc. Mai mult, pentru a se ajuta ia calciul din oase și dinți generând cariile, osteoporoza etc.

Apa Kangen ® este apă alcalină ionizată, are un pH cuprins între 8.5 – 9.5 și ajută sângele în neutralizarea acestor depuneri acide, vindecă și previne bolile care apar din surplusurile acide.

De asemenea, mulți medici (printre care și Otto Warburg, care a primit premiul Nobel) au declarat că într-un mediu alcalin cu un pH peste 7 nu se dezvoltă cancerul. Toate bolile apar în momentul în care corpul devine acid. Cu cât corpul este mai acid, cu atât este mai bolnav, însă, cu cât este mai bazic, alcalin, este mai sănătos.

Anumite alimente precum carnea, produsele lactate, prăjelile, conservele sau combinarea greșită a acestora (cum ar fi carne+cartofi, brânză+pâine etc.) determină crearea condițiilor pentru acidoza. Lichidele precum cafeaua, băuturile alcoolice sau acidulate creează, de asemenea, aciditate în organism. Conform experimentelor realizate, pentru a neutraliza efectul unui singur pahar de cola (pH 2,5) sunt necesare 42 de pahare de apă PI Kangen ®.

Simptomele de curățare

Ocazional întâlnim oameni care experimentează simptomul de „curățare”.

Acest simptom este cauzat de organismul care încearcă să elimine toxinele acumulate și rezidurile acide.

Dacă aveți aceste simptome precum dureri de cap, erupții ale pielii, tuse, etc., când începeți să beți apă Kangen cu 8.5 pH, măriți cantitatea de apă pe care o beți pentru a ajuta neutralizarea și eliminarea toxinelor din organism.

Contactează-ne