De peste patru decenii, compania japonez─â Enagic International a fost produc─âtor de top al instala╚Ťiilor ionizatoare de ap─â alcalin─â ╚Öi al ma╚Öinilor de filtrare a apei.

Despre noi

De peste patru decenii, compania japonez─â Enagic International a fost produc─âtor de top al instala╚Ťiilor ionizatoare de ap─â alcalin─â ╚Öi al ma╚Öinilor de filtrare a apei. Enagic aprovizioneaz─â spitale ╚Öi zeci de mii de restaurante cu ionizatoare alcaline industriale. Aparatele de ap─â Kangen sunt, de asemenea, folosite ├«n milioane de case din ├«ntreaga lume pentru a transforma apa de la robinet ├«n ap─â pur─â, s─ân─âtoas─â ╚Öi alcalin─â.

Compania Enagic pune accentul pe caracterul personal al modelului de marketing care utilizeaz─â distribuitori independen╚Ťi, fiind astfel cel mai bun mod de a face apa alcalin─â Kangen cunoscut─â. Motivul pentru care aceast─â metod─â func╚Ťioneaz─â at├ót de bine este acela c─â doar cei care au folosit apa Kangen ╚Öi s-au bucurat de beneficiile acesteia le pot ├«mp─ârt─â╚Öi din experien╚Ťa lor altor poten╚Ťiali utilizatori.

Certific─âri

Enagic International este certificata ISO 9001, ISO 14001 ╚Öi ISO 13485 pentru managementul calit─â╚Ťii ╚Öi managementul de mediu, cu Sigiliul de Aur de catre Asocia╚Ťia de calitate pentru certificarea produselor ╚Öi este membru al prestigioasei Asocia╚Ťii de v├ónz─âri directe.

Ionizatoarele de apa Kangen sunt certificate ca si aparate medicale
de catre Ministerul S─ân─ât─â╚Ťii din Japonia!

Viziunea Enagic

ÔÇťIn anul 2024 Enagic sarbatoreste a 50-a aniversare in calitate de producator specializat de inalta calitate in sistemul de generare a apei ionizate.

In 2012 s-a deschis sediul si service-ul din Romania.

Angajamentul companiei Enagic este de a realiza o revolutie in materie de sanatate adevarata in forma de sanatate fizica, economica si sanatate mintala sustinuta de mii de oameni din intreaga lume.

Corpul uman este este compus din 70% apa. Nu este o exagerare sa spunem ca ÔÇťbaza vitalitatii si a vietii lungi este apaÔÇŁ.

Enagic ofera o apa sigura care poate fi utilizata cu incredere pentru beneficii ale sanatatii cum ar fi frumusete sau pentru gatit si igiena.

Enagic este un sistem integrat de dezvoltare, productie, vanzare si service a tehnologiei ionizarii alcaline. In prezent, ca societate continua sa evolueze, o tema majora a companiei fiind utilizarea activa a ÔÇťKangenÔÇŁ si de apa acida in lupta impotriva imbatranirii.

Asa cum informatia tehnologiei continua sa evalueze am intrat in era ÔÇťmarketingului tehnologiei umaneÔÇŁ . ÔÇťVitalitatea pietei acum depinde de o fuziune de inalta tehnologie si de relatia personala dintre fiintele umane. Enagic are o retea internationala de birouri si numerosi distribuitori din intreaga lume pentru a raspandi cuvantul ÔÇťapa si sanatateÔÇŁ in timp ce construim o companie globala cu operatiuni in intreaga lume.ÔÇŁ

Hironari Oshiro
Presedinte & CEO Enagic USA, Inc