Întrebări frecvente

Întrebări legate de apă

Se va schimba starea apei când este încălzită sau refrigerată?

Starea apei se schimbă atunci când apa este încălzită sau răcită. Când este încălzită, ORP și pH-ul se modifică. Atunci când se răcește, ORP se va schimba, dar pH-ul va rămâne același timp de până la o săptămână în funcție de calitatea apei.

Cum începem să bem apă Kangen?

Este cel mai obișnuit să începeți prin stabilirea unui nivel scăzut de pH1 (între pH8 și pH9.0) și, treptat, creșterea cantității de aport. După ce ați continuat aportul regulat timp de aproximativ două săptămâni, ajustați treptat nivelul pH-ului și cantitatea de aport (între pH9.0-pH9.5) în funcție de nevoile fizice și de starea fizică. Kangen Water® trebuie să fie cât se poate de proaspătă.

Pentru copii sau vârstnici, setați nivelul pH-ului la un nivel mai scăzut la pornire și creșteți-l treptat, pe măsură ce corpul se ajustează la nivelul actual al pH-ului.

În cazul sugarilor (până la vârsta de aproximativ un an), deoarece laptele matern sau laptele este singurul lucru pe care îl consumă, mișcarea intestinală este, în general, diferită de cea a adulților, iar utilizarea Kangen Water® nu este încurajată până când copilul începe să consume alimente mai sofisticate. În orice caz, Kangen Water® nu trebuie utilizat pentru a face lapte praf pentru sugari.

Care este cantitatea / metoda potrivita pentru consumul de apa Kangen?

Nu există reguli stabilite privind cum să beți Kangen Water® sau cât să consumați.

Care este metoda potrivită pentru Strong Kangen Water / Strong Acidic Water și cât timp durează?

Printre cele cinci tipuri de apă produse de LeveLuk, cele două tipuri de băut (apă purificată / Kangen Water®) trebuie utilizate în stare proaspătă. Păstrați aceste două tipuri de apă în frigider pentru mai mult de 4-5 zile și înlocuiți zilnic apă în sticla de eliminare. Pentru apa folosită în scopuri casnice, inclusiv apă acidă, apă acidă puternică și apă puternic Kangen, este necesară o atenție mai mică, dar vă recomandăm să vă modificați alimentarea o dată pe săptămână. Pentru depozitare, plasați apa într-un recipient rezistent la lumină1, umpleți-l până la capăt pentru a evita contactul inutil cu aerul și depozitați-l într-un loc răcoros și întunecat (frigiderul este ideal).

Cum folosesc apa Kangen pentru îngrijirea frumuseții?

Deoarece aerul de iarnă este extrem de rece și uscat, îngrijirea pielii este deosebit de importantă în acest timp. Fără a avea grijă de pielea dvs. în mod corespunzător, veți suferi de piele uscată și aspră. Fluidele corporale joacă un rol important în menținerea temperaturii corpului și a sănătății pielii. Băutura alcalină Kangen Water® poate ajuta la menținerea pielii strălucitoare și netedă. Deoarece este important să vă mențineți nivelul pH-ului pielii între 5,0 și 6,0, vă recomandăm să pulverizați apă acidă1 pe piele la intervale regulate pe parcursul zilei. În timpul iernii, scăldatul în apă acidă poate ajuta la păstrarea umidității pielii. De asemenea, vă recomandăm să mâncați alimente și fructe care includ niveluri ridicate de vitamina C, A și E. Tratarea pielii cu apă de frumusețe vă va permite să vă bucurați de viață și mai mult, oferindu-vă pielea netedă și netedă.

Întrebări legate de aparaturi

Dacă nu există nicio notificare de înlocuire a cartușului chiar după un an?

Ecranul afișat de LeveLuk vă va anunța atunci când volumul total de apă produs ajunge la 1500 galoane. Microcalculatorul controlează acest mecanism de notificare, asigurați-vă că apăsați pe butonul de resetare pentru a activa microcalculatorul atunci când introduceți un filtru nou. Comutatorul de resetare se află în partea dreaptă sus a secțiunii cartușului (în interiorul capacului negru din stânga). Apăsați-l până se aude un semnal sonor. Microcalculatorul controlează și alte informații pentru LeveLuk, motiv pentru care este esențial să nu uitați să apăsați butonul de resetare.

Cum functioneaza sistemul de drenaj automat?

LeveLuk este echipat cu un sistem automat de scurgere a apei care împiedică contaminarea și proliferarea germenilor în apa reziduală. Sistemul automat de scurgere a apei este activat odată ce apa se oprește. Este nevoie de aproximativ 30 de secunde pentru toată apa din celula de electroliză, cartușul de purificare a apei și toate canalele care trebuie drenate prin furtun (gri). Rețineți că sistemul automat de scurgere a apei este activat atunci când nivelul apei scade și poziționarea canalului mai mare decât baza aparatului din orice motiv (împărțirea apei acide în rezervor, agățarea furtunului dintr-un suport datorită lungimii acestuia) poate duce la o evacuare a apei reziduale. Lăsarea apei în spate poate cauza probleme cu gustul și mirosul. Asigurați-vă că furtunul de scurgere este mai jos decât aparatul înainte de a opri robinetul.

Țeava flexibilă nu permite o curgere uniformă a apei. Ce ar trebui să fac?

Atunci când alimentarea originală a apei de la robinet este bogată în minerale (cel mai adesea văzută cu apă de bine), se formează o mare cantitate de cristale în celula de electroliză. În cazul în care acest lucru progresează, bucăți de cristale se pot lipi în plasă înainte de conducta flexibilă, împiedicând ieșirea de apă. Pentru a îndepărta acest obturator, împingeți zona cu o bucată de sârmă și aer suflați în LeveLuk din gură. Vă rugăm să scoateți țeavă flexibilă de la LeveLuk atunci când curățați în acest mod.

Care sunt modificările la ieșirea Kangen Water® ca urmare a comutării modului de producție a apei?

Apa de electroliză produce Kangen Water® (alcalin) pe polul negativ și apa acidă pe polul pozitiv. LeveLuk este proiectat astfel încât conducta flexibilă atașată la partea superioară să fie conectată la celula negativă de electroliză, în timp ce furtunul de descărcare (gri), atașat la baza LeveLuk, este conectat la celula de electroliză pozitivă.

Din acest motiv, Kangen Water® și Kangen Water® puternice ies din țeavă flexibilă, iar din furtunul de descărcare ieșesc apă acidă și apă puternic acidă. Dintre cele patru moduri de producție, atunci când aparatul este setat pe modul "apă de înfrumusețare", curentul electric este inversat, așa cum se face pentru curățare, astfel încât apa acidă iese în țeavă flexibilă și Kangen Water® iese furtunul de evacuare. Aceasta este singura dată când apele sunt evacuate pe capetele opuse. Deoarece modul acid reversează polaritatea, are efectul de a rupe cristalele de calciu atașate la polul negativ și pot fi utilizate ca un mod manual de curățare.

Ce este deosebit sistemul de producere a apei puternice de la LeveLuk?

În mod tradițional, apa acidă puternică putea fi produsă numai cu dispozitive mari pentru utilizare instituțională (la acea dată, apa acidă puternică a fost denumită apă hiperacidă). Am crezut că ar fi extrem de benefică igiena oamenilor dacă ar putea produce și folosi apă acidă puternică în casele lor. LeveLuk face posibilă producerea unor cantități destul de mari de apă acidă puternică și puternic Kangen Water® la domiciliu.