Leveluk Kangen 8

Leveluk Kangen 8
pe scurt K8

Se deosebe╚Öte de celelalte aparate prin cele 8 pl─âci de electroliz─â, 8 limbi str─âine, 8 tipuri de ╚Ötechere, pomparea automat─â a apei, ceas pe ecranul LCD, filtru inteligent cu resetare automat─â la schimbare, instruc╚Ťiuni de cur─â╚Ťare enumerate pe ecran ╚Öi ecranul LCD tactil de dimensiuni m─ârite.

Este compact ╚Öi u╚Öor de instalat. Acesta transform─â ├«n timp real apa de la robinet ├«n cea mai s─ân─âtoas─â ap─â, ideal─â pentru stabilizarea echilibrului corespunz─âtor al pH-ului din organism. Este u╚Öor de utilizat ╚Öi convenabil ca pre╚Ť av├ónd ├«n vedere rezultatele ob╚Ťinute.

Se deosebe╚Öte ├«n mod fundamental de alte aparate disponibile pe pia╚Ť─â ╚Öi este recunoscut ca ╚Öi echipament medical. Aparatele companiei japoneze Enagic, produc─âtorul acestor inovatoare aparate, se g─âsesc ├«n majoritatea spitalelor din Japonia.

Caracteristici Leveluk Kangen 8

Ca rezultat al procesului de electroliz─â poate crea cinci categorii de ap─â ├«n func╚Ťie de pH-ul selectat, fiecare av├ónd multiple utiliz─âri ├«n via╚Ťa de zi cu zi.

Instalarea ╚Öi cur─â╚Ťarea sistemului Leveluk

Celeritatea procedeului de electroliză și intensitatea cu care acesta se realizează se datorează celor 8 electrozi din titan cu care este prevăzut acest aparat de alcalinizare și ionizare a apei conceput de către compania Enagic.

Ecranul LCD, de dimensiuni mai mari dec├ót anterioarele aparate, aduce un plus de rafinament ╚Öi inova╚Ťie, av├ónd totodat─â calitatea de ecran tactil ce ├«i confer─â o mai bun─â acuritate func╚Ťional─â.

Pre╚Ť Kangen 8

Pre╚Ťul aparatului Leveluk K8 este de 3 660 euro + TVA. Pre╚Ťul este acela╚Öi la nivel mondial, ├«ns─â difer─â moneda de achizi╚Ťie.

Contacteaz─â-ne
Dac─â dori╚Ťi s─â achizi╚Ťiona╚Ťi aparatul Kangen 8 noi v─â ajut─âm s─â completa╚Ťi toate formularele necesare.