Leveluk R

Leveluk R
pentru persoane singure sau cupluri

Sistemul de purificare, ionizare și alcalinizare a apei, Leveluk R este echilibrul perfect dintre buget și calitate. Este recomandat persoanelor singure sau cuplurilor. Familiile ar trebui să ia în considerare unul dintre modele Leveluk SD-501, Leveluk SD-501 Platinum, Levelul K8.

Este compact ╚Öi usor de instalat. Acesta transform─â apa de la robinet ├«n timp real ├«n cea mai s─ân─âtoas─â ap─â existent─â ╚Öi este perfect─â pentru stabilizarea echilibrului corespunz─âtor al pH-ului din organism. Este u╚Öor de folosit ╚Öi convenabil ca pre╚Ť av├ónd ├«n vedere rezultatele ob╚Ťinute.

Se deosebe╚Öte ├«n mod fundamental de alte aparate disponibile pe pia╚Ť─â ╚Öi este recunoscut ca ╚Öi echipament medical. Aparatele companiei japoneze Enagic, produc─âtorul acestor inovatoare aparate, se g─âsesc ├«n majoritatea spitalelor din Japonia.

Caracteristici Leveluk R

Ca rezultat al procesului de electroliz─â poate crea cinci categorii de ap─â ├«n func╚Ťie de pH-ul selectat, fiecare av├ónd multiple utiliz─âri ├«n via╚Ťa de zi cu zi.

Instalarea ╚Öi cur─â╚Ťarea sistemului Leveluk

Celula electrolitic─â este echipat─â cu trei electrozi din titan, grupa╚Ťi ├«n mod compact.

Ve╚Ťi fi anun╚Ťa╚Ťi printr-un ecran cu cristale lichide LCD, iar o voce clar─â ╚Öi bine conturat─â v─â ├«ndrum─â ╚Öi v─â informeaz─â ├«n leg─âtur─â cu tipul de ap─â produs─â ╚Öi alte informa╚Ťii necesare.

Este foarte u╚Öor de folosit, deoarece printr-o simpl─â ap─âsare de buton ve╚Ťi ├«nchide ╚Öi deschide aparatul ori ve╚Ťi alege tipul de ap─â pe care dori╚Ťi s─â ├«l ob╚Ťine╚Ťi.

Pre╚Ť Leveluk R

Pre╚Ťul aparatului Leveluk R este de 1 600 euro + TVA. Pre╚Ťul este acela╚Öi la nivel mondial, dar difer─â moneda de achizi╚Ťie.

Contacteaz─â-ne
Dac─â dori╚Ťi s─â achizi╚Ťiona╚Ťi aparatul Leveluk R noi v─â ajut─âm s─â completa╚Ťi toate formularele necesare.