tipuri de ap─â

APA SUPER ALCALINA (pH 11,5 - DETERGENT BIO) - Pentru spalat legumele si fructele de pesticide si ierbicide, pentru spalat suprafetele si lenjeria; Puternic solvent, indeparteaza petele de cafea, sosuri sau ulei de pe lenjerie sau de pe blaturi.

APA KANGEN (pH apa 8,5 ; pH 9 si pH 9,5) - Apa alcalina, vie, anti-oxidanta, micro-structurata, bogata in minerale alcaline, cu un gust placut; se recomanda CONSUMUL ZILNIC pentru sustinerea starii de sanatate, ca adjuvant in diverse terapii; Extrage eficient nutrientii din alimente si te ajuta sa gatesti sanatos si gustos.

APA PLATA, NEUTRA (pH apa 7) - Apa pentru bebelusi, pentru gatit mancarea bebelusilor, pentru luat medicamente sau pentru baut in timpul mesei;

APA KANGEN ACIDA, BEAUTY, DE FRUMUSETE (pH apa 5,5) - Apa tonica pentru o piele si un par sanatos si tonifiat; stimuleaza colagenul natural al pielii si indeparteaza celulele moarte de la suprafata. Este un excelent tonic dupa barbierit.ÔÇő

APA SUPER ACIDA (pH apa 2,5) - DEZINFECTANT BIO natural; dezinfecteaza ranile, mainile copiilor sau ale adultilor, cavitatea bucala, suprafetele din bucatarii, sali de mese, toalete si chiar instrumentarul medical.